Το «αντίο» του Χακόμπο και ο ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «αντίο» του Χακόμπο και ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Σανθ Χακόμπο ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, με εκτενή αναφορά στον ΠΑΟΚ, τη μοναδική ομάδα από όσες αγωνίστηκε μέχρι τα 33 του χρόνια.

Το αντίο στην ενεργό δράση του Ισπανού τερματοφύλακα από την ενεργό δράση ήταν συγκινητικό, αλλά όπως τόνισε στο αποχαιρετιστήριο σημείωμά του, οι δύο τελευταίες χειρουργικές επεμβάσεις δεν του επέτρεψαν να παίξει κι άλλο ποδόσφαιρο.

«Είναι ώρα να επικοινωνήσω τα νέα μου. Είναι η ώρα να πώς αντίο στον «spiderman» όπως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αποκαλούσαν. Πάλεψα τον τελευταίο χρόνο με τους τραυματισμούς στην πλάτη, με δύο χειρουργεία. Ειλικρινά μπορώ να παλέψω και άλλο και να δοκιμάσω τα πάντα, να δω πολλούς γιατρούς ακόμη, αλλά συνέχεια ακούω άσχημα νέα. Σήμερα μου είπαν ότι πρέπει να κάνω και άλλη επέμβαση. Τώρα είναι η ώρα να σταματήσω. Αύριο θα μπω και πάλι στο νοσοκομείο», υποστήριξε ο Χακόμπο που παραδέχθηκε τα λάθη του, μίλησε για την οικογένεια και τη φιλοσοφία του, ενώ όπως είπε έχει αποφασίσει να γίνει προπονητής τερματοφυλάκων.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η αναφορά στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του αν και αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες όπως η Βαγιαδολίδ, η Νουμάνθια, η Χετάφε, ο Αστέρας Τρίπολης και η Τενερίφη.

«Θα έχω πάντα στην καρδιά μου όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήταν η καλύτερη στιγμή στο ποδόσφαιρο και ποτέ δεν θα ξεχάσω κάθε λεπτό με αυτή τη φανέλα. Τώρα εκτιμώ περισσότερο την αγάπη που μου έδωσαν και την ευκαιρία να φορέσω αυτή την πανέμορφη φανέλα. Ευχαριστώ πολύ και μόνο ΠΑΟΚ»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα