Κασναφέρης: «Το Α και το Ω είναι ο Λουτσέσκου»

Gazzetta team
Κασναφέρης: «Το Α και το Ω είναι ο Λουτσέσκου»

bet365

Ο Κασναφέρης έπλεξε το εγκώμιο του Ρουμάνου τεχνικού με αφορμή την φετινή ξέφρενη πορεία της Ξάνθης
Το εγκώμιο του Ράζβαν Λουτσέσκου έπλεξε ο Γιώργος Κασναφέρης, τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, μιλώντας στον σταθμό «Metropolis».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την πορεία της Ξάνθης: «Κάθε Κυριακή τα παιδιά δείχνουν ότι μπορούν και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της ομάδας. Ξεκινήσαμε μια νικηφόρα πορεία πριν 1,5 μήνα, η οποία συνεχίζεται και μας έφερε στη 2η θέση με το κλείσιμο του πρώτου γύρου μαζί με τον Πανιώνιο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτές οι δύο ομάδες είναι οι μεγάλες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος ως τώρα».
Για το αν περίμεναν στην Ξάνθη τέτοια πορεία: «Αν πούμε ότι την περιμέναμε, θα λέμε ψέμματα. Το καλοκαίρι θέλαμε να χτίσουμε μια ομάδα, η οποία θα πήγαινε καλύτερα από πέρσι που τερματίσαμε 13οι, με στόχο να σωθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε και εν συνεχεία να κοιτάξουμε ψηλά. Όχι βεβαίως τόσο ψηλά».
Για το χαμηλό μπάτζετ της Ξάνθης: «Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα χρήματα. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Αποδυτήρια, διοίκηση, ρόστερ, χημεία κλπ. Το κράμα που προέκυψε είναι ένας τέλειος συνδυασμός με εξαιρετικό προπονητή, καλά παιδιά και όλη αυτή η υγεία βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και κατάθεση ψυχής από τους ποδοσφαιριστές».
Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος είναι να εμφανιζόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εδώ που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν κοιτάμε τα πλέι οφ, χωρίς να είναι βεβαίως αυτοσκοπός μας. Θέλουμε να μπούμε στην πεντάδα, αλλά και να προκριθούμε για δεύτερη φορά σε έναν τελικό Κυπέλλου. Ευελπιστούμε ο Μάιος να μας βρει μέσα σε όλους τους στόχους μας».
Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων η επιτυχία, όμως, το Α και το Ω είναι σίγουρα ο προπονητής. Είναι τρία χρόνια στην ομάδα, οι σχέσεις σε προπονητικό και ανθρώπινο επίπεδο είναι άριστες. Είναι από τα βασικά κλειδιά της επιτυχίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα