To ελληνικό περιοδικό για την Ντόρτμουντ ξαναχτυπά!

To ελληνικό περιοδικό για την Ντόρτμουντ ξαναχτυπά!

Gazzetta team
To ελληνικό περιοδικό για την Ντόρτμουντ ξαναχτυπά!

bet365

Το μοναδικό περιοδικό για την Μπορούσια Ντόρτμουντ που κυκλοφορεί στην Ελλάδα κάνει την επανεμφάνισή του! Το 2ο τεύχος του «Hellenic Borussen» είναι γεγονός.

Το περιοδικό εκδίδεται από το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club και αποστέλλεται εντελώς δωρεάν στα εγγεγραμένα μέλη του κλαμπ. Η ύλη του ετοιμάζεται με με πολύ κόπο, αγάπη και μεράκι από τα στελέχη του κλαμπ και περιλαμβάνει αποκλειστικά θέματα που αφορούν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και στις δραστηριότητες του επίσημου κλαμπ της BVB στην Ελλάδα.
Στις 24 πολυτελείς σελίδες του 2ου τεύχους κυριαρχεί η επικείμενη αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Μπενφίκα για το Champions League, μνημονεύονται οι μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της Μπορούσια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ γίνεται και μία ανάλυση των πεπραγμένων του πρώτου μισού της σεζόν.

Ακόμη, μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους Έλληνες φίλους της Μπορούσια, καθώς στις σελίδες του Hellenic Borussen παρουσιάζεται η μεγάλη λοταρία του κλαμπ, με έπαθλο -μεταξύ άλλων- ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Βεστφάλενσταντιον!

Όποιος ενδιαφέρεται να λάβει το περιοδικό, το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνει μέλος στο κλαμπ. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Στέλνει email στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέπτεται την ιστοσελίδα του κλαμπ, www.dortmund.gr


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BORUSSIA DORTMUND HELLENIC SUPPORTERS CLUB

Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club αποτελεί το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα. Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, αριθμεί όμως μέλη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το κλαμπ μετράει ήδη 3 χρόνια ζωής και αποτελεί τον πυρήνα συσπείρωσης των φίλων της Ντόρτμουντ στη χώρα μας, ανεξάρτητα από την οπαδική τους προτίμηση στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club μπορεί να βρει κανείς στο www.facebook.com/bvb09hellas και στο site www.dortmund.gr είτε επικοινωνώντας με το κλαμπ μέσω email στο [email protected]

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα