Κόρμπος: «Η ομάδα δεν ζει με έναν παίκτη»

Gazzetta team
Κόρμπος: «Η ομάδα δεν ζει με έναν παίκτη»

bet365

Ο Κόρμπος τόνισε πως και χωρίς τον Ανσαριφάρντ, ο Πανιώνιος μπορεί να συνεχίσει τις... υψηλές του πτήσεις
Για την πορεία του Πανιωνίου, την αποχώρηση του Ανσαριφάρντ αλλά και τον ίδιο, μίλησε ο Παναγιώτης Κόρμπος στον ΣΠΟΡ FM.
ΑΝΑΚΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια λόγω της καλής πορείας: «Είναι ακριβώς η ίδια με την αρχή της χρονιάς. Η ίδια που ήταν και μετά την ήττα με 3-0 από τον Κισσαμικό. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε άγχος και δεν κοιτάμε τη βαθμολογία ώστε να μην επιβαρυνθούν τα αποδυτήρια με άγχος. Είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα τα αποδυτήρια να είναι καλά και να πανηγυρίζουν όλοι, ασχέτως του ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει».
-τη συνεργασία του με τον Σιώπη στο κέντρο: «Εμείς παίζουμε μαζί ενάμιση χρόνο και δεν θέλαμε χρόνο για να μάθει ο ένας τον έναν και διευκολύνει την κατάσταση και τον προπονητή».
-το πώς διαχειρίζεται η ομάδα τις απώλειες λόγω των τραυματισμών, αλλά και όχι μόνο: «Θα βγουν τραυματισμοί, λογικό είναι. Ποδόσφαιρο παίζουμε. Δεν έχουμε πρόβλημα ποιος θα παίξει και ποιος δεν θα παίξει. Όλοι λέγανε ότι θα έχουμε πρόβλημα με την αποχώρηση του Καρίμ (σ.σ. Ανσαριφάρντ), αλλά δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς τον Καρίμ και χωρίς τον… Κόρμπο. Η ομάδα έχει μάθει να μην ζει με έναν παίκτη».
-τις διαφορές Ουζουνίδη-Μιλόγεβιτς: «Πάνω κάτω είναι το ίδιο στυλ, καθώς και οι δύο είναι μικροί σε ηλικία και έχουν παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο. Δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο περίπου και με μικρές διαφοροποιήσεις. Βεβαίως, ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του».
-το αν αποτελεί μεγαλύτερη έκπληξη η πορεία της Ξάνθης από αυτή του Πανιωνίου: «Κακά τα ψέματα δεν το περιμέναμε ότι θα πάει τόσο καλά, αλλά είναι χρόνια μαζί αυτή η ομάδα και πιστεύαμε ότι παρά το κακό ξεκίνημα που έκανε η Ξάνθη θα έβρισκε τον δρόμο της».
-τα κομποσκοίνια που κρατάει πριν από κάθε ματς: «Είναι τα τρία κομποσκοίνια που έχω από όταν πέθανε ο πατέρας μου και τα δίνω σε κάποιον στον πάγκο πριν ξεκινήσει το ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα