Ο Ντιέγο Κόστα απέρριψε την Τσέλσι πριν έρθουν οι Κινέζοι

Ο Ντιέγο Κόστα απέρριψε την Τσέλσι πριν έρθουν οι Κινέζοι

Γιώργος Κοντογεώργης
Ο Ντιέγο Κόστα απέρριψε την Τσέλσι πριν έρθουν οι Κινέζοι

bet365

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Ντιέγο Κόστα καθώς, όπως προκύπτει, ο Ισπανός είχε απορρίψει πρόταση ανανέωσης πριν σκάσει η εξωπραγματική πρόταση των Κινέζων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Times, η Τσέλσι του προσέφερε νέο συμβόλαιο με απολαβές 200.000 λίρες την εβδομάδα, δίνοντας δηλαδή αύξηση 50.000, όμως ο Ισπανός δεν δέχθηκε να ανανεώσει. Υστερα από αυτό, ο πρώην άσος της Ατλέτικο Μαδρότης δέχθηκε από την Tianjin Quanjian τη διαγαλαξιακή πρόταση των 570.000 λιρών την εβδομάδα, η οποία σύμφωνα με τους ανθρώπους των Μπλε, του... γύρισε το κεφάλι.

Μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με την Λέστερ (0-3) για την Premier League ο Αντόνιο Κόντε υποστήριξε ότι ο Ντιέγο απουσίασε εξαιτίας εξαιτίας προβλήματος στην μέση, όμως υπάρχουν άλλα ρεπορτάζ που συνδέουν την πρόταση από την Κίνα με την άρνησή του να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του 28χρονου προκαλούν προβλήματα στην Τσέλσι καθώς στο πρόσφατο παρελθόν έχει εκφράσει ικανοποίηση αλλά και... δυστυχία στο Stamford Bridge. Πλέον, ένα από τα δύο μπορεί να συμβαίνει. Ή όντως θέλει να πάει στην Κίνα ή χρησιμοποιεί την πρόταση για να πάρει ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Η Τσέλσι, όπως γράφουν οι Times, δεν πρόκειται να του προσφέρει περισσότερα από 200.000 την εβδομάδα και οι όποιες συζητήσεις έχουν ήδη παγώσει μετά το σκηνικό στην προπόνηση. Μάλιστα, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει αποφασίσει ότι ο Ντιέγο δεν θα φύγει αυτό τον μήνα ακόμα και αν η Tianjin δώσει 80 εκατ. λίρες. Ο Κόντε θα επαναφέρει σιγά-σιγά τον Ισπανό στην ομάδα, αν και είναι σαφές πόσο καιρό θα χρειαστεί αυτό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα