Η γνωριμία Σισοκό με τους συμπαίκτες του (pics)

Η γνωριμία Σισοκό με τους συμπαίκτες του (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η γνωριμία Σισοκό με τους συμπαίκτες του (pics)

bet365

Ο Σισοκό, έχοντας στο πλευρό του τον Μοντέστο, πήγε και χαιρέτησε έναν έναν τους νέους του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό. «Έδεσε» αμέσως με Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς.

Προφανώς και είναι κάτι που γίνεται, ωστόσο για έναν παίκτη των παραστάσεων του Αλί Σισοκό με παρουσία σε Πρέμιερ, Ισπανία και Πορτογαλία, δεν είναι τόσο σύνηθες. Ο έμπειρος αρ. μπακ με το χαμόγελο στα χείλη από την πρώτη στιγμή φρόντισε να δείξει το πόσο απλός είναι ως άνθρωπος. Έχοντας δίπλα του τον Μοντέστο, που ανέλαβε ρόλο... ξεναγού (σ.σ. αλλά και τον Καρεμπέ μαζί του) αλλά και να του εξηγήσει όλα όσα πρέπει, πήγε και χαιρέτησε έναν έναν όλους τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ειδικά με τους μικρούς - όπως τον Ρέτσο - είχε θερμές χειραψίες. Σαν... παρεάκι έδειξε να δένει με τον Ιντέγε και τον Μιλιβόγεβιτς, που κάθονταν μαζί με τον Μάριν. Δείτε το photostory:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα