Οι Κινέζοι βάζουν φρένο στα τρελά εκατομμύρια!

Οι Κινέζοι βάζουν φρένο στα τρελά εκατομμύρια!

bet365

Ηταν πολλά τα εκατομμύρια, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κινεζικης Ομοσπονδίας. Φρένο και νέοι κανονισμοί κάνουν... δύσκολη τη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα.

Τα χρήματα των Κινέζων... τρέλαναν τους ποδοσφαιριστές και αναζητούν συμβόλαιο που θα τους χαλαρώσει για όλη τη ζωή τους. Τα λεφτά ήταν πολλά, πάρα πολλά και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κίνας αποφάσισε να βάλει φρένο! Μάλιστα, τονίστηκε πως σχεδιάζει μια σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση «παράλογων» δαπανών από τους συλλόγους, εν μέσω ανησυχιών πως οι ξένοι παίκτες παραγκωνίζουν τα ταλέντα της χώρας και βλάπτουν το στόχο για δυναμική παρουσία στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Τα νέα μέτρα θα αφορούν «τις πρόσφατες παράλογες επενδύσεις από τους συλλόγους, αλλά και τους μισθούς που καταβάλλονται σε ξένους, αλλά και Κινέζους παίκτες». Παράλληλα, η Ομοσπονδία αποφάσισε να μειώσει τον αριθμό ξένων παικτών σε τρεις, ενώ στην ενδεκάδα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον δύο Κινέζοι παίκτες κάτω των 23 ετών. Ολα αυτά, λίγες ημέρες μετά τα τρελά χρήματα που ακούστηκαν για τον Ντιέγκο Κόστα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα