Γούρι, under, διαιτησία, νεαροί, αγνώριστος…

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Γούρι, under, διαιτησία, νεαροί, αγνώριστος…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταθέτει μέσα από το blog του στο gazzetta κάποιες σκέψεις του για τον Ολυμπιακό, αλλά και το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ.

Σκόρπιες σκέψεις μετά το Σαββατοκύριακο…

Πρώτη φορά, από τότε που ήρθε, που δεν κερδίζει ο Μπέντο ένα παιχνίδι κι οι δημοσιογράφοι δεν τον έχουν υπ΄ ατμόν από τον Ολυμπιακό! Κακό αυτό. Για τον Μπέντο. Αλλά και για τον Ολυμπιακό. Χαλάει το γούρι! Ας το πω έτσι!

Επί Ουζουνίδη υπάρχει κι ένα σίγουρο: το under στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού! Τρεις νίκες με 1-0 (με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Κέρκυρα), δύο ισοπαλίες 0-0 (με Λάρισα κι ΑΕΚ) και μία ήττα με 0-1 (από Πλατανιά)! Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού με τον καινούργιο του προπονητή δεν το λες κι εύκολο. Αλλά την ομάδα την πήρε στο -7 από τον Ολυμπιακό και την πήγε στο -12. Τουλάχιστον καλύτερα απ΄ ότι ο Μοράϊς, που ανέλαβε την ΑΕΚ στο -2 και την έχει στο -16!

Η διαιτησία χθες στη Λεωφόρο έπαιξε έδρα. Ο Κομίνης δεν έδωσε ένα φάουλ υπέρ του Μάνταλου σε θέση…μισό πέναλτι. Και δεν έδωσε το ξεκάθαρο φάουλ του Μπεργκ πάνω στον Μπάρκα, απ΄ όπου θα μπορούσε να προκύψει φάση. Ο δε επόπτης Καλφόγλου στέρησε από την ΑΕΚ ένα σίγουρο γκολ με οφσάϊντ του Βάργκας. Απορία: με ίδια διαιτησία στο Καραϊσκάκη, θα υπήρχε η ίδια (μη) αντίδραση; Μακάρι.

Είδατε τον πιτσιρικά τον Ευαγγέλου; Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε πάσα γκολ στον Μάνταλο! Και αρκετά ακόμη λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι είναι με τα νέα παιδιά, χρειάζονται υπομονή και στήριξη στα λάθη τους. Ναι, για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού περισσότερο το λέω…

Τις καλύτερες εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό ο Καρντόσο τις είχε κάνει στα δύο παιχνίδια πριν τις γιορτές, όταν κι είχε σκοράρει το 0-1 στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός (0-2) και το 2-1 στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (3-1). Μετά τις γιορτές ο Καρντόσο είναι αγνώριστος, προς το χειρότερο. Μπορεί να έχει παίξει ρόλο σε αυτή τη μεταμόρφωση το ρεπό μαμούθ των 10 ημερών (!), το οποίο είχε εξασφαλίσει από τον Μπέντο για τα Χριστούγεννα;…

...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.