Πιθανός δανεισμός Βιάνα για να έρθει στόπερ

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανός δανεισμός Βιάνα για να έρθει στόπερ

bet365

Παραμένει ορατό το ενδεχόμενο να φύγει δανεικός ο Βιάνα για να έρθει νέος στόπερ σε Ολυμπιακό. Αναζήτηση και σε Ιβηρική αλλά και σε Γαλλία και Ιταλία.

Από χθες έχει προκύψει ξανά ανάγκη για ενίσχυση του Ολυμπιακού για κεντρικό αμυντικό. Πιθανές αγορές παραμένουν αυτές της Ιβηρικής αλλά και Ιταλίας και Γαλλίας.

Η κάκιστη εικόνα του Βιάνα σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών στόπερ όπως του Μποτία και ελλείψεων σαν του Ντα Κόστα στο Κόπα Άφρικα καθιστούν αναγκαία την προσθήκη ενός στόπερ. Έτσι παραμένει πιθανό το να δοθεί δανεικός ο νεαρός Βραζιλιάνος για να έρθει άλλος κεντρικός αμυντικός. Το προηγούμενο διάστημα πάντως υπήρξε και το ενδεχόμενο για Έλληνα σέντερ μπακ με τα ονόματα των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Αυλωνίτη να βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα