Έφτασε και υπογράφει ο Σισοκό (vids & pics)

Έφτασε και υπογράφει ο Σισοκό (vids & pics)

Δημήτρης Τομαράς
Έφτασε και υπογράφει ο Σισοκό (vids & pics)

bet365

Ο Σισοκό είναι από το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να κλείσει και τυπικά σε Ολυμπιακό ως δανεικός με οψιόν αγοράς από την Άστον Βίλα. Τι είπε ο έμπειρος μπακ.

Ο Σισοκό, όπως αναμενόταν αφίχθη στην χώρα μας με πτήση από το Λονδίνο. Ο έμπειρος άσος έφτασε στην Αθήνα και βγήκε από την αίθουσα αφίξεων στις 18.25.

Θα περάσει το επόμενο διήμερο ιατρικά και όλες τις άλλες απαιτούμενες μετρήσεις. Ακολούθως θα κλείσει στον Ολυμπιακό με δανεισμό με οψιόν αγοράς από την Άστον Βίλα. Το πιο πιθανό είναι να υπογράψει και να ανακοινωθεί την Δευτέρα. Ο δανεισμός του θα κοστίσει στους Πειραιώτες λίγο περισσότερα από 400.000 ευρώ συν το συμβόλαιο του έμπειρου αριστερού μπακ που δεν είναι και μικρό. ο Αλί Σισοκό είχε συμμετοχές με την Βίλα ενώ έχει φορέσει τις φανέλες ομάδων όπως οι Πόρτο, Λιόν, Βαλένθια και Λίβερπουλ.

Ο Σισοκό στις πρώτες του δηλώσεις, επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, όπως κάποια ιατρικά τεστ. Μόλις ολοκληρωθούν και αυτά, θα μπορώ να χαρώ και να γιορτάσω την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό». Μπορείτε να δείτε τον Αλί Σισοκό σε δράση στην Gallery καθώς και φωτό από την άφιξή του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα