Tα πλάνα Κορακάκη για Πανιώνιο

Νίκος Μαρούδας
Tα πλάνα Κορακάκη για Πανιώνιο

bet365

Ο Γιώργος Κορακάκης, με εξαίρεση την απουσία του Κιβρακίδη, δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα και ετοιμάζεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Κορακάκης δεν υπολογίζει στον Κιβρακίδη, ενώ μαζί του πήρε και τον Ντάουντα, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Ο Έλληνας τεχνικός, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γκορμπούνοφ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κοντοές στη θέση του Κιβρακίδη, Λαζαρίδης και Φυτανίδης στα στόπερ και ο Μπίτολο αριστερά. Αμυντικοί μέσοι ο Κυριακίδης με τον Μπάχα και τον Ούμπιδες να διεκδικεί θέση, δεξί εξτρέμ Πλατέλλας, αριστερό ο Λημνιός, δεκάρι ο Τόνσο και στην κορυφή ο Λε Ταλέκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα