Αφαίρεση βαθμών για ανακοινώσεις και δηλώσεις κατά των διαιτητων!

Gazzetta team
Αφαίρεση βαθμών για ανακοινώσεις και δηλώσεις κατά των διαιτητων!

bet365

Να αλλάξει Πειθαρχικό Κώδικα, παροτρύνει η FIFA την διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, με τον νέο να προβλέπει αφαίρεση βαθμών για ομάδες και παράγοντες ομάδων που αναφέρονται στους διαιτητές.

Να σταματήσει άμεσα τις δηλώσεις παραγόντων, παικτών και προπονητών, αλλά και τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ κατά των διαιτητών θέλει η ΕΠΟ που φαίνεται να παίρνει μέτρα γι' αυτό...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento», υπάρχει παρότρυνση από την FIFA στην διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ να συμπεριλάβει διάταξη στον Πειθαρχικό Κώδικα, η οποία θα... αναγκάζει τις ΠΑΕ να μην εκδίδουν ανακοινώσεις κατά των διαιτητών.

Αυτό που έχει σκοπό να κάνει η ΕΠΟ, είναι να προσθέσει άρθρο το οποίο θα προβλέπει κλιμακωτές ποινές για παράγοντες, ποδοσφαιριστές και ΠΑΕ που μιλούν αρνητικά για τους διαιτητές και μάλιστα οι ποινές θα φτάνουν μέχρι και σε αφαίρεση βαθμών!

Μάλιστα, αυτή η αλλαγή είναι πιθανό να συμβεί την φετινή σεζόν. Μπορεί να απαγορεύονται οι τροποποιήσεις μεσούσης της περιόδου, όμως με παρέμβαση της FIFA αυτό θα ξεπεραστεί, καθώς θα επιβάλει στην ΕΠΟ την αλλαγή του Πειθαρχικού Κώδικα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα