Αποθέωση Μαραντόνα στη Νάπολη!

Αποθέωση Μαραντόνα στη Νάπολη!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Αποθέωση Μαραντόνα στη Νάπολη!

bet365

Ο κορυφαίος όλων είναι στη Νάπολη από το βράδυ του Σαββάτου και αποθεώθηκε από τους τιφόζι ενώ ο Μαουρίτσιο Σάρι τον προσκάλεσε στο San Paolo.

Το βράδυ της Δευτέρας, στο θέατρο San Carlo, θα λάβει χώρα μια γιορτή για τα 30 χρόνια από το πρώτο scudetto της Νάπολι. Μια γιορτή από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο Pibe de oro έφτασε στον ιταλικό νότο και στις 21:56 ώρα Ιταλίας εμφανίστηκε μπροστά από το ξενοδοχείο Hotel Vesuvio, γνωρίζοντας την αποθέωση από περισσότερους από 600 οπαδούς που είχαν συγκεντρωθεί και οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με το κλασικό «O mama mama mama...».

Ο Ντιεγκίτο τους χαιρέτησε, τους φώναξε «vi amo», δηλαδή «σας αγαπώ» και ανανέωσε το ραντεβού για την Δευτέρα, αν και ο Σάρι... βιάζεται και θέλει να τον δει την Κυριακή στο San Paolo για το ματς με την Πεσκάρα. «Ο Μαραντόνα είναι καλύτερα μέσα σε ένα γήπεδο, γι' αυτό τα συναισθήματα θα είναι πιο έντονα αν τον δούμε στο San Paolo και όχι μόνο στο San Carlo. Ο Ντιέγκο έχει τα κλειδιά του San Paolo, είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του και αυτός θα αποφασίσει αν θα έρθει ή όχι. Για εμάς, πάντως, θα είναι υπέροχο και δυνατό συναίσθημα να ξέρουμε ότι θα είναι στις εξέδρες και θα μας παρακολουθεί», είπε σχετικά ο προπονητής των Παρτενοπέι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα