Επίσημα σε Πανιώνιο οι Μπάλλας και Μπαντής

Gazzetta team
Επίσημα σε Πανιώνιο οι Μπάλλας και Μπαντής

bet365

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε το Σάββατο την απόκτηση δύο παικτών, του 23χρονου Παναγιώτη Μπάλλα και του έμπειρου κίπερ Γιώργου Μπαντή.
Ο 23χρονος Μπάλλας (06/09/1993) θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο «8».
Στις πρώτες του δηλώσεις με αφορμή την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, ο Παναγιώτης Μπάλλας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη στην μεταγραφή μου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και τους προπονητές του Πανιωνιου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τις προσδοκίες τους».
Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιώργου Μπαντή. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο 73. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μπαντής, τόνισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και πλέον γνωρίζω ότι με περιμένει σκληρή δουλειά προκειμένου να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα