O πάγος οδηγεί σε αναβολή του Ηρακλής-Κέρκυρα (pics)

Νίκος Μαρούδας
O πάγος οδηγεί σε αναβολή του Ηρακλής-Κέρκυρα (pics)

bet365

Τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Καραντώνη την τύχη του παιχνιδιού στο Καυτανζόγλειο, αλλά οι φωτογραφίες με τον πάγο δείχνουν οτι πάμε για αναβολή.

Ένα μίνι... μπάχαλο επικρατεί αυτή την ώρα στα αποδυτήρια του Καυτανζογλείου λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Ηρακλής-Κέρκυρα.

Από την Παρασκευή το βράδυ, η διοίκηση του γηπέδου έχει ενημερώσει την SuperLeague πως είναι αδύνατο να διεξαχθεί το ματς λόγω του πάγου που έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε οποιαδήποτε προσπάθεια αφαίρεσής του, θα σήμαινε και καταστροφή του χλοοτάπητα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν συμφωνούσαν με αυτό.

Μάλιστα επιθεώρησαν οι ίδιοι το γήπεδο το βράδυ και έλεγαν πως δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Εδώ και λίγη ώρα όμως, τόσο οι δύο αντίπαλοι, όσο και οι διαιτητές βρίσκονται στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης που επικρατούν δύο τάσσεις. Αυτή του Ηρακλή που λέει οτι δεν μπορούσε να κάνει κάτι και αυτή της Κέρκυρας που ζητάει να καθαριστεί ο αγωνιστικό χώρος, προκειμένου να γίνει το παιχνίδι.

Όμως πως να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς ακόμα και οι σκούπες απουσιάζουν από το Καυτανζόγλειο.

Ο διαιτητής Καραντώνης θα λάβει την τελική απόφαση, την τελευταία στιγμή, αλλά όλα δείχνουν οτι πάμε για αναβολή, καθώς ακόμη και από τις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται οτι έχει πιάσει πάγος.



Οι άνθρωποι της Κέρκυρας πάντως, κατηγορούσαν τους ανθρώπους του γηπέδου οτι εδώ και δύο ημέρες, δεν έχουν κάνει τίποτα για να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο για να γίνει κανονικά ο αγώνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα