Σέρχιο Ράμος: «Όταν βρίζουν τη μητέρα σου, δεν τους σέβεσαι» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σέρχιο Ράμος: «Όταν βρίζουν τη μητέρα σου, δεν τους σέβεσαι» (vid)

bet365

Ο πανηγυρισμός του, στο γκολ που σημείωσε απέναντι στη Σεβίλλη, εκλήφθηκε ως προσβολή προς τους οπαδούς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ωστόσο, ο Σέρχιο Ράμος τόνισε πως απλά θέλησε να δείξει τη δυσαρέσκειά του για την ασέβεια προς το πρόσωπό του αλλά και της μητέρας του.

Ο άλλοτε άσος των Ανδαλουσιανών και νυν αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, μόλις σκόραρε για να μειώσει προσωρινά σε 3-2 (τελικό 3-3) στον επαναληπτικό Κυπέλλου, έδειξε τ' όνομα στη φανέλα του και έκανε την κίνηση πως δεν μπορούσε ν' ακούσει τις αποδοκιμασίες και τις ύβρεις των φίλων της Σεβίλλης προς εκείνον και τη μητέρα του.

«Εκείνοι δεν με σεβάστηκαν. Ένα κομμάτι των οπαδών με έβριζε κι εμένα και τη μητέρα μου. Ζητώ συγγνώμη από ένα μέρος των οπαδών της Σεβίλλης, όμως όχι από ένα άλλο κομμάτι της εξέδρας. Δεν θεωρώ ότι ο πανηγυρισμός μου ήταν προκλητικός ή ασεβής.

Δεν θα πανηγύριζα στο “σπίτι” μου, αλλά δεν τους αξίζει σεβασμός όταν βρίζουν τη μητέρα σου. Ο κόσμος παρεξήγησε τον τρόπο που αποχώρησα από την ομάδα πριν από χρόνια. Πάντα το Σάντσεθ Πιθχουάν θα είναι το σπίτι μου, είτε το καταλαβαίνει ο κόσμος, είτε όχι. Έχω ξαναπεί πως όταν πεθάνω, θα με θάψουν με μια σημαία της Σεβίλλης και μια της Ρεάλ» ανέφερε ο Σέρχιο Ράμος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα