Λέτο: «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκλειδώσαμε τους διαδρόμους»

Λέτο: «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκλειδώσαμε τους διαδρόμους»

Gazzetta team
Λέτο: «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκλειδώσαμε τους διαδρόμους»

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, μίλησε για τη νίκη επί του Κισσαμικού, αλλά και για το αν σκέφτεται τους τραυματισμούς που είχε στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε απέναντι σε έναν συμπαγή αντίπαλο, ήταν δύσκολο να ξεκλειδώσεις αυτή την άμυνα. Ήταν μια καλή ομάδα που έκλεινε τους διαδρόμους και μας δημιούργησε πρόβλημα. Στο δεύτερο ξεκλειδώσαμε τους διαδρόμους και αυτό μας βοήθησε να σκοράρουμε».

Για τα γκολ που σημείωσε με κεφαλιά: «Ήταν έκπληξη και για μένα! Ίσως είναι το προστατευτικό που φοράω και με βοηθάει να σκοράρω. Είναι μεγάλη χαρά, εκτός τη νίκη πήραμε και βαθμούς, άρα είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το αν σκέφτεται τους τραυματισμούς του: «Ειλικρινά, δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Ο τραυματισμός που είχα στο κεφάλι δεν με απασχολεί, όσο αφορά το πρόβλημα στο γόνατο, δείχνω σε κάθε παιχνίδι ότι μπορώ να παίξω, να σκοράρω. Το θέμα με το κεφάλι τώρα είναι πιο καινούριο, αρχικά είχα φόβο, αλλά το προστατευτικό που αγωνίζομαι με βοηθάει να αγωνιστώ σαν ένας κανονικός επιθετικός και να σκοράρω με κάθε τρόπο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα