Έφερε Γεσίλ ως αντί-Ανσαριφάρντ ο Πανιώνιος (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Έφερε Γεσίλ ως αντί-Ανσαριφάρντ ο Πανιώνιος (pic)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Πανιώνιος έφερε ως αντικαταστάτη του Ανσαριφάρντ τον 24χρονο Γερμανό Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι ήταν στην Λίβερπουλ.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως σας αποκάλυψε το gazzetta.gr αλλά η θέση του στον Πανιώνιο δεν θα μείνει για πολύ κενή. Και αυτό γιατί οι «κυανέρυθροι» έφεραν σύμφωνα με πληροφορίες στην Πλατεία ως αντικαταστάτη του Ιρανού επιθετικού τον 24χρονο Γερμανό Σαμέντ Γεσίλ.

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν στον Πανιώνιο και οι Νεοσμυρνιώτες βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Οι «κυανέρυθροι» έφεραν στην Αθήνα τον Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες από την Λίβερπουλ και αναμένεται την Παρασκευή να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Γεσίλ, ο οποίος έχει τουρκικές ρίζες, έχει γεννηθεί το Μάιο του 1994 στο Ντίσελντορφ και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Λεβερκούζεν. Στις «ασπιρίνες» θεωρήθηκε σπουδαίο ταλέντο και μάλιστα ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

Με τις εμφανίσεις του ανάγκασε την Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2015 να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ελβετία και στην Λουκέρνη έχοντας ένα γκολ σε 14 συμμετοχές.

Η ιστορία του Γεσίλ θυμίζει πολύ την αντίστοιχη του Ανσαριφάρντ και στον Πανιώνιο δείχνουν να πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του.

Παράλληλα, όπως σας είχαμε αναφέρει, ο Γιώργος Μπαντής ήταν σε προχωρημένες επαφές με τον Ιστορικό. Πλέον, οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον άλλοτε πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης να υπογράφει για 1,5 χρόνο.

Τέλος, αναμένεται να ανακοινωθούν και οι μεταγραφές των Πλιάτσικα, Ταπόκο και Μπάλλα, με την ΠΑΕ μάλιστα να έχει καταθέσει τα απαραίτητα χαρτιά για την έκδοση των δελτίων τους ώστε να τεθούν στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα