Η ανασκόπηση της Ρόμα από τον Κώστα Μανωλά!

Η ανασκόπηση της Ρόμα από τον Κώστα Μανωλά!

Γιώργος Κοντογεώργης
Η ανασκόπηση της Ρόμα από τον Κώστα Μανωλά!

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στο site της Ρόμα κάνοντας την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν 2016-17 για τους Giallorossi.

Ο Ελληνας σέντερ μπακ που κάθε χρόνο ανεβάζει όλο και περισσότερο το επίπεδό του και αποτελεί βασικό εργελείο στα χέρια του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο 25χρονος έχει παίξει σε 16 αγώνες στην Serie A και 1.322 λεπτά και αναλύει τους Ρωμαίους που έχουν μαζέψει 41 βαθμούς ύστερα από τα πρώτα 19 παιχνίδια στο φετινό Campionato...

Η καλύτερη εμφάνιση της Ρόμα
«Σίγουρα η νίκη με την Νάπολι. Ηταν σημαντική έξοδος, η πιο δύσκολη. Αξίζαμε να νικήσουμε. Παίξαμε καλά αμυντικά και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Προετοιμαστήκαμε καλά και παίξαμε ποδόσφαιρο. Εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε κάνει στις προπονήσεις και νικήσαμε. Ηταν η πρώτη φορά που νικήσαμε στο San Paolo από τότε που είμαι στην ομάδα».

Η δική του καλύτερη εμφάνιση
«Κόντρα στην Λάτσιο. Κρατήσαμε την εστία μας ανέπαφη, που σημαίνει ότι έκανα καλή δουλειά. Παίζαμε με έναν δυνατό αντίπαλο, όμως δεν του επιτρέψαμε να δημιουργήσει κάτι και δεν απειληθήκαμε ποτέ. Παραμείναμε συμπαγείς».

Καλύτερη εμφάνιση συμπαίκτη
«Αυτό δεν είναι εύκολο. Θα πω τον Ναϊνγκολάν κόντρα στην Λάτσιο αν και θυμάμαι ότι ο Φάσιο έκανε πολύ καλό ματς με την Νάπολι. Η εμφάνιση του Ράτζα στο ντέρμπι τα είχε όλα, έδωσε μάχες, έτρεξε με την μπάλα και σκόραρε. Η τέλεια εμφάνιση».

Δυσκολότερος αντίπαλος
«Δυστυχώς, ο Γκονσάλο Ιγουαΐν. Εβαλε ένα εξαιρετικό γκολ με το αριστερό στο Juventus Stadium. Καταφέραμε να σταματήσουμε κάποιους εξαιρετικούς επιθετικούς φέτος αλλά έσπασε την αμυντική γραμμή μας με μια εκπληκτική προσπάθεια. Πέρυσι μπορέσαμε να του βάλουμε φρένο και στα δύο ματς με την Νάπολι, όμως φέτος δεν έγινε αυτό».

Παίκτης της σεζόν για την Ρόμα
«Βόιτσιεχ Σέζνι. Κάνει τόσες πολλές επεμβάσεις, όπως αυτό το σουτ με την Τζένοα. Είναι δυνατός χαρακτήρας, ένας επαγγελματίας που προπονείται καλά και είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια. Το να παίζεις μπροστά του, σου δίνει αυτοπεποίθηση».

Μεγαλύτερη απογοήτευση
«Κάλιαρι. Οταν βρίσκεσαι μπροστά με 2-0 εκτός έδρας, δεν μπορείς να φέρνεις 2-2. Είμαστε εξαιρετική ομάδα και δεν πρέπει να φέρνουμε ισοπαλίες σαν και αυτή».

Καλύτερο συναίσθημα
«Το ματς με την Λάτσιο. Ολα έδειχναν να πηγαίνουν με το μέρος τους. Οι οπαδοί τους είχαν επιστρέψει στο γήπεδο και το έκαναν πιο δύσκολο για εμάς. Μια νίκη σε ντέρμπι είναι το καλύτερο συναίσθημα αφού αυτό που πετύχαμε δεν ήταν μόνο για εμάς αλλά και για τους οπαδούς».

Στόχοι για το δεύτερο μισό της σεζόν
«Δεν θα είναι εύκολο να βελτιωθούμε όσον αφορά το τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Κάναμε ένα δυνατό πρώτο μισό στη σεζόν αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Πρέπει να παίρνουμε περισσότερους βαθμούς κόντρα στις μικρές ομάδες. Θα είναι σημαντικό στη μάχη του τίτλου».

 

SERIE A Τελευταία Νέα