Το μυστικό του Μέσι για τις φαουλάρες!

Το μυστικό του Μέσι για τις φαουλάρες!

Gazzetta team
Το μυστικό του Μέσι για τις φαουλάρες!

bet365

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πέτυχε το 31o γκολ-φάουλ της καριέρας του και η «La Nacion» αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του.

Φαουλάρα με Βιγιαρεάλ, απίθανη εκτέλεση με Αθλέτικ και ο Μέσι ξέρει όλους τους τρόπους να σκοράρει. Στην καριέρα του έχει 31 εύστοχες εκτελέσεις φάουλ και οι 26 είναι με τη φανέλα της Μπάρτσα, φτάνοντας έτσι στην κορυφή της λίστας τον Ρόναλντ Κούμαν! Τη σκυτάλη πήρε η αργεντίνικη εφημερίδα «La Nacion» που αποκάλυψε ποιος άνθρωποςβρίσκεται πίσω από τις εντυπωσιακές εκτελέσεις του Μέσι! Ο πρώην γυμναστής της εθνικής Αργεντινής, Φερνάντο Σινιορίνι αφηγείται…


«Τον Φεβρουάριο του 2009 βρεθήκαμε στη Μασσαλία για φιλικό. Μια ημέρα πριν, κάναμε προπόνηση, με τον Μαραντόνα να δουλεύει με τους έντεκα βασικούς στην τακτική. Όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, Μασκεράνο, Τέβες και Μέσι του ζήτησαν να παραμείνουν για μερικά σουτ.

Κάποια στιγμή, ο Μέσι έστησε τη μπάλα σε μια απόσταση από την εστία για να εκτελέσει… κάτι σαν φάουλ. Το έκανε άτσαλα και το σουτ του κατέληξε άουτ. Απογοητεύθηκε, γύρισε να φύγει προς τα αποδυτήρια. Τον πλησίασα και του είπα ότι δεν επιτρέπεται ένας παίκτης σαν αυτόν να εγκαταλείπει.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μίλαν - Τορίνο.

΄΄Μικρέ, έρχεται ο μπαμπάς. Θα το κάνουμε ξανά΄΄, φώναξε ο Μαραντόνα. Είχε ακούσει τα πάντα, ως συνήθως. Ήταν όπως ο δάσκαλος με τον μαθητή. Του είπε να στήσει τη μπάλα και να προσέχει. ΄΄Μην χτυπάς τόσο γρήγορα. Δεν προλαβαίνει να καταλάβει τι θέλει να κάνεις μαζί της΄΄ του είπε και έβαλε ο ίδιος τη μπάλα, εκτέλεσε και την έστειλε στα δίχτυ. Ο Μαραντόνα του άνοιξε έναν νέο κόσμο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα