Ο Μεχία στον Απόλλωνα Σμύρνης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο Μεχία στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Αλφρέδο Μεχία, με το που ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Μετά τους Κρητικό και Χιντζίδη, ο Απόλλων Σμύρνης κινήθηκε άμεσα για την περαιτέρω ενίσχυση του κέντρου του. Ο Αλφρέδο Μεχία, είναι γνωστό ότι με την έλευση του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας αποτελεί στόχο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο μέσος από την Ονδούρα έχει έρθει σε συμφωνία με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», για συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ετσι, με το που ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα αναμένεται στην χώρα μας για να πέσουν οι υπογραφές και εν συνεχεία να ανακοινωθεί. Το θέμα δηλαδή, αυτή τη στιγμή, είναι τυπικό.

Τον 26χρονο τον ξέρει πολύ καλά ο Μάντζιος από τη συνεργασία τους στον Πανθρακικό κι η έλευσή του στην ομάδα συνεπάγεται ουσιαστικά και με το τέλος του Πουρτουλίδη, ο οποίος έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται.

Από εκεί και πέρα, το βάρος έχει ρίξει ο Παύλος Μυροφορίδης στην εύρεση ενός στόπερ. Ο Στάθης Ταυλαρίδης αποτελεί όντως στόχο της ομάδας και στην περίπτωση που μείνει τελικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, θα γίνει κίνηση από τον Απόλλωνα - εκτός αν δεν βρεθεί κάτι άλλο ακόμη καλύτερο. Τον παίκτη θέλει πολύ πέρα από τον Άκη Μάντζιο κι ο ισχυρός άντρας της ομάδας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις, η λογική λέει ότι θα έρθουν ακόμη δυο παίκτες που θα αγωνίζεται στα... φτερά και θα τονώσουν το μεσοεπιθετικό κομμάτι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα