Σελινιωτάκης: «Ιστορικό παιχνίδι για Κισσαμικό»

Gazzetta team
Σελινιωτάκης: «Ιστορικό παιχνίδι για Κισσαμικό»

bet365

Ιστορικό χαρακτήρισε τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την φάση των «16» του Κυπέλλου ο αρχηγός του Κισσαμικού Αλέξης Σελινιωτάκης.

Ο κάπτεν των Κρητικών που σήμερα Πέμπτη φιλοξενούνται από τους... πράσινους για το Κύπελλο ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: «Σίγουρα είναι το πιο ιστορικό παιχνίδι στα χρονικά της ομάδας και μία πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας. Εμείς θα πάμε να χαρούμε αυτό το παιχνίδι του Κυπέλλου απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και πιο πολύ να χαρούμε το παιχνίδι και να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Από εκεί και πέρα έχουμε στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Πανελευσινιακό, που σίγουρα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού μας και στο οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θα παίξουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα το ευχαριστηθούμε κι από εκεί κι ύστερα το μυαλό μας θα είναι μόνο στο πρωτάθλημα, όπου μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα