Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από Καλλιθέα ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από Καλλιθέα ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος έκλεισε τους Μουχτάρη, Τσίπρα και Μπέλη από την Καλλιθέα. Άμεσα στους «κυανέρυθρους» ο πρώτος, το καλοκαίρι οι άλλοι δύο.

Στον Πανιώνιο εκτός από το παρόν σκέφτονται και το μέλλον κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα από όλους. Να μαζεύουν ότι καλύτερο μπορούν σε νεαρές ηλικίες. Στο πλαίσιο αυτό οι Νεοσμυρνιώτες ήρθαν σε συμφωνία με την Καλλιθέα αποκτώντας τους τρεις καλύτερους της ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα την κοντινή διαδρομή Καλλιθέα-Νέα Σμύρνη θα κάνουν ο διεθνής με τις Ελπίδες της Κύπρου Στέφανος Μουχτάρης (κεντρικός αμυντικός γεννημένος στις 10/7/1994, φέτος έχει παίξει σε 9 ματς και έχει πετύχει δύο γκολ), καθώς και ο 24χρονος επιθετικός Ανδρέας Τσίπρας (ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με τα δύο γκολ που εκτέλεσε τον Άρη πριν από λίγες ημέρες) αλλά και ο συνομήλικος του μέσος Διονύσης Μπέλης ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αποτελεί τον πιο σταθερό παίκτη της Καλλιθέας.

Ο Τσίπρας έχει στο παρελθόν παίξει μεταξύ άλλων σε Εθνικό Αστέρα, Φωκικό και Πανερυθραϊκό, ενώ στην τρέχουσα σεζόν «μετρά» 12 εμφανίσεις στην Football League και δύο γκολ. Ο Μπέλης ξεκίνησε από το Περιστέρι και το 2014 βρέθηκε στο «Ελ Πάσο», ενώ με την φανέλα της Καλλιθέας μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 51 ματς και έχει βρει στόχο εννέα φορές. Στην τρέχουσα σεζόν τα αντίστοιχα νούμερά του είναι 9/1.

Όπως έγινε γνωστό ο Μουχτάρης θα μετακομίσει άμεσα στον Πανιώνιο τον Ιανουάριο, ενώ οι υπόλοιποι δύο θα παραμείνει στην Καλλιθέα μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι θα ενσωματωθούν στους Νεοσμυρνιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα