Ενοχλήσεις Μολέδο και Κουρμπέλης

Ενοχλήσεις Μολέδο και Κουρμπέλης

Νίκος Αθανασίου
Ενοχλήσεις Μολέδο και Κουρμπέλης

bet365

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός και ο Έλληνας μέσος ένιωσαν ενοχλήσεις, έκαναν ατομικό και ο Ουζουνίδης τους προφυλάσσει ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και τον Κουτρουμπή. Η αποστολή για Κισσαμικό.

Δύο ακόμη νέα «θέματα» για τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά τις ενοχλήσεις του Γιώργου Κουτρουμπή που λογικά θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ροντρίγκο Μολέδο ένιωσαν ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης στον δικέφαλο, έκαναν ατομικό και θεραπεία, μένοντας εκτός αποστολής για το ματς της Πέμπτης με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο. Ατομικό έκαναν και οι Σάμπα, Πίσπας. Ελαφρύ ήταν το πρόγραμμα προπόνησης σήμερα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών με ζέσταμα, κορόιδο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Στιλ, Κοτσόλη, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμο Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ρέις, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννη και Μίγγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα