Άνετα την Εσθονία οι Νέοι (vid)

Άνετα την Εσθονία οι Νέοι (vid)

Gazzetta team
Άνετα την Εσθονία οι Νέοι (vid)

bet365

Άνετη νίκη με σκορ 4-0 πέτυχε η Εθνική Νέων με αντίπαλο την Εσθονία στον δεύτερο αγώνα της για το 29ο τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν», που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη.

Σκόρερ ήταν οι Αναστόπουλος (17'), Νταλακούρας (47' πεν.), Καμπέτσης (61') και Κωστανάσιος (66').

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ήμασταν η καλύτερη ομάδα και πήραμε τη νίκη δίκαια. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Όπως είχα πει είναι καινούρια η ομάδα μας και μέσα από αυτά τα παιχνίδια προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Ο επόμενος αγώνας είναι με τη Βουλγαρία και φυσικά έχουμε σκοπό να το κερδίσουμε κι αυτόν, προκειμένου να πάρουμε μία από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου για να παίξουμε για τις θέσεις 1-8 του τουρνουά. Αυτός ήταν άλλωστε και ο πρωταρχικός μας στόχος».

Εσθονία: Περκ- Νταβόντοφ (70' Πουκ), Λιπ, Οστρόφσκι (62' Σόργκα), Τάριους (46' Χέινμαα), Ζασούχιν (62' Λοκ), Γιάζεφ (46' Σάαρ), Πιχέλγκας (70' Σέπικ), Ράινμπεργκ (38' Πουμ), Βαχέρνα, Πιχτ (74' Κουοκάνεν).

Ελλάδα: Τσιφτσής- Μπούσης, Νταλακούρας, Παπαδογιωργάκης, Ταμπάς, Χατζηδήμπας (70' Αποστολάκης), Παπάζογλου, Τσίγκος (77' Νούκαρης), Αναστόπουλος (62' Κωστανάσιος), Δημήτρουλας (62' Τζοβάρας), Καμπέτσης (70' Χατζηστραβός).

 

Τελευταία Νέα