Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας 2-3

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας 2-3

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος είχαν το υπέρ τους 0-2 από το πρώτο ματς, αλλά στη ρεβάνς ηττήθηκαν με ανατροπή 2-3 από την Λας Πάλμας και προκρίθηκαν οριακά στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Από τη στιγμή που το πρώτο ματς στα Κανάρια Νησιά είχε λήξει με το 0-2 υπέρ της Ατλέτικο, δεν υπήρχε κανένα ερωτηματικό αναπάντητο αναφορικά με την πρόκριση. Οι Ροχιμπλάνκος έπρεπε απλά να διαχειριστούν αυτό τους το προβάδισμα. Βέβαια στη ρεβάνς η Λας Πάλμας εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστική και αποκλείστηκε, αλλά με ανατροπή και νίκη 2-3 στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό, απείλησαν και οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι Μαδριλένοι ήταν που φάνηκε να καθαρίζουν ουσιαστικά, καθώς προηγήθηκαν με τον Γκριεζμάν (49’). Η Λας Πάλμας ισοφάρισε προσωρινά με τον Λιβάγια (57’), μα τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κορέα έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Ο Λιβάγια ξαναχτύπησε στο 90’.

Ο Ματέο στις καθυστερήσεις χάρισε τη νίκη στους πεισματάρηδες Νησιώτες, που εάν είχαν χρόνο για ακόμα ένα τέρμα, θα μπορούσαν να τιμωρήσουν την Ατλέτικο και να περάσουν εκείνοι. Τελικά με συνολικό σκορ 4-3 οι Ροχιμπλάνκος βρίσκονται στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι και περιμένουν τον επόμενο αντίπαλο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα