Λέτο, Μίχελ και ολίγον από... μπάσκετ

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Λέτο, Μίχελ και ολίγον από... μπάσκετ

bet365

Ο Inspector Gazzet επιστρέφει με θεματάκια που «έσκασαν» τις τελευταίες ώρες!

Ωραία ήταν στο gala της FIFA αλλά λίγες ειδήσεις βγήκαν. Πάντως να ξέρετε. Ελάχιστοι ασχολήθηκαν με τον Κριστιάνο. Ολοι είχαν πέσει στον Γκριεζμάν και πως θα βγάλουν κανά φράγκο από καμιά μίζα. Το ψηστήρι για την Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε αλλά αυτήν την ιστορία θα σας την πω μια άλλη φορά.

Στα γρήγορα γιατί έχω και ταξίδι να κάνω. Περίπτωση Σεμπάστιαν Λέτο. Το άνοιξε πάλι το θέμα του συμβολαίου του ο ίδιος. Αν θυμάστε το είχε ξαναπεί πριν κανά δίμηνο. Ξέρετε Gazzettόπαιδά μου την ατάκα περί κινητού η οποία ήταν μπηχτή στον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Για να ξέρετε η υπόθεση δεν είχε διαχειριστεί σωστά. Μέχρι να σκάσει μύτη ο Λυμπερόπουλος την χειρίζονταν άνθρωποι εντός της ΠΑΕ που μάλλον δεν πολύ συμπαθούν τον Αργεντινό. Κρατήστε το αυτό. Τώρα τα δεδομένα θ' αλλάξουν πάντως με Λύμπε και Ουζουνίδη.

Θέμα νούμερο δύο. Λούμπος Μίχελ. Τι ωραία που τα περνάνε εκεί στην Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να τους βάλω σε μια τάξη, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτε έγω αλλά ούτε ο Μέντες θα μπορούσε να τους βοηθήσει. Το νέο κάζο θα το είδατε. Δεν μπορεί. Ο Μίχελ πήγε στην Κύπρο για τον Πιέρο αλλά γύρισε με επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ που απέρριπτε την πρόταση του ΠΑΟΚ!

Η ίδια πηγή που ξέρει πολύ ΠΑΟΚ και σας τα έχει ρουφιανέψει όλα μου είπε. «Την δούλευε καιρό ο Μίχελ αυτή την δουλειά. Και γι' αυτό πήγε. Γιατί πίστευε ότι ο παίκτης παραχωρείται. Ελα όμως που χάλασε η δουλειά στο οικονομικό και όχι στους στόχους του ΑΠΟΕΛ». Του είπα να συνεχίσει.

«Το ωραίο είναι άλλο όμως. Οτι πολλοί εδώ στην πόλη πιστεύουν πως το κάζο του Μίχελ ήταν “στημένο” για να εκτεθεί ο ίδιος. Πολλά τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί από πάνω του. Κάποιος μου το είπε χύμα. “Αποστολή αυτοκτονίας ήταν αυτό το ραντεβού"». Του το έκλεισα στα μούτρα και του είπα να διαβάσει παλιά μου κομμάτια.


Συνεχίστε να με ακολουθείτε στο twitter και στο @InpsectorGazzet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet