Η απόφαση της απουσίας και η συγγνώμη του Ινιέστα

Κώστας Ζάλιαρης
Η απόφαση της απουσίας και η συγγνώμη του Ινιέστα

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αποφάσισαν μόνοι τους να μη δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση για τα βραβεία της FIFA, όμως, ο Αντρές Ινιέστα φρόντισε ως αρχηγός, εκ μέρους των συμπαικτών του, ν' απολογηθεί αλλά... όχι στον Κριστιάνο!

Η απουσία των «μπλαουγκράνα» από την εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Ζυρίχη, το βράδυ της Δευτέρας, προκάλεσε σχόλια και απορίες, ειδικά από τη στιγμή που υπήρχαν υποψήφιοι για βραβείο...

Η αλήθεια, όπως τουλάχιστον τη μεταφέρει ο ισπανικός Τύπος, είναι πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, έπειτα από τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα (με Μπιλμπάο στο Κύπελλο και με Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα), αποφάσισαν μόνοι τους, το πρωί της Δευτέρας, να μην ταξιδέψουν στην Ελβετία και να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στον επαναληπτικό με τους Βάσκους, όπως ακριβώς αναφερόταν και στην επίσημη θέση της Μπαρτσελόνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομιλία του μετά την παραλαβή του βραβείου για τον κορυφαίο της FIFA για το 2016, αναφέρθηκε στην απουσία των Καταλανών και... μέσω τρίτων, έλαβε τη «συγγνώμη» του Αντρές Ινιέστα που επικοινώνησε με τους συμπατριώτες του, παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας αισθανθεί άβολα με το όλο θέμα, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της «Marca».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα