Στον Παναιτωλικό και με τη βούλα ο Ντιέγκο Λόπες

Gazzetta team
Στον Παναιτωλικό και με τη βούλα ο Ντιέγκο Λόπες

bet365

Την προσθήκη του Ντιέγκο Λόπες στο ρόστερ του, γνωστοποίησε ο Παναιτωλικός, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε φτάσει στη χώρα μας από την περασμένη Παρασκευή, το gazzetta.gr τον είχε υποδεχθεί και στο αεροδρόμιο και πλέον, από το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ποδοσφαιριστής ανήκει και τυπικά στα «καναρίνια», υπογράφοντας έως το 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2018 υπέγραψε ο Ντιέγκο Λόπες. Γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1994 στη Βραζιλία και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Παλμέιρας. Το 2008 μεταγράφηκε στη Μπενφίκα (Κ17). Στη συνέχεια αγωνίστηκε με δανεισμό στη Ρίο Άβε, τη Καϊσέρισπορ και την Αμέρικα. Ο αριθμός που επέλεξε για τη φανέλα του είναι το 30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα