Ο Βιεϊρίνια για ΠΑΟΚ και για άλλους…

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Βιεϊρίνια για ΠΑΟΚ και για άλλους…

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν υπολογίζεται από τη Βόλφσμπουργκ και δεν αποκλείεται σύντομα να αλλάξει ομάδα, με τον ίδιο να μιλάει για το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων

Ο μάνατζερ του Αντρέ Βιεϊρίνια, Πολ Κουτσολιάκος, μπορεί να υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος άσος θα παραμείνει στη Βόλφσμπουργκ, αλλά τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία κάνουν λόγο για σχεδόν δεδομένη απόφαση της ομάδας να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, τόσο στον Βιεϊρίνια, όσο κι άλλους παίκτες, όπως ο Γκουστάβο.

Σε άρθρο της ιστοσελίδας «ndr.de» ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός: «Γκουστάβο και Βιεϊρίνια λίγο πριν το αντίο».

Μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του Βιεϊρίνια στις οποίες εμπλέκεται εκ νέου ο ΠΑΟΚ.

«Είμαι έκπληκτος για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα για μένα από το καλοκαίρι μέχρι τώρα», δηλώνει ο Πορτογάλος με τον ρεπόρτερ να κάνει λόγο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά τον Βιεϊρίνια να προσθέτει: «αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες που με θέλουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα