ΠΑΕ Άρης: «Ζητάμε το 50-50 και τίποτε άλλο»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Ζητάμε το 50-50 και τίποτε άλλο»

bet365

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Καραλόλιου εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης σημειώνοντας ότι έχει εκληφθεί ως αδυναμία η σιωπή της ομάδας και τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο.

«Από την αρχή της χρονιάς έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε με θέματα διαιτησίας διότι θεωρούμε πως αυτή η τακτική είναι αναγκαία για να συμβάλουμε κι εμείς ως ΑΡΗΣ στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η σιωπή μας, όμως, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αδυναμία. Είχαμε αρκετές αφορμές μέχρι τώρα για να δημοσιοποιήσουμε τα παράπονά μας, αλλά αποφύγαμε να το κάνουμε», αναφέρει αρχικά και συμπληρώνει:

«Σήμερα, ωστόσο, ο διαιτητής του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, κ. Καραλιόλιος, επιχείρησε να αναδειχτεί σε πρωταγωνιστή του αγώνα. Αρνητικό, φυσικά. Οι αποφάσεις του –κυρίως- σε θέματα πειθαρχικού ελέγχου ήταν τουλάχιστον απαράδεκτες με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν εκνευρισμό στην ομάδα μας και στον κόσμο. Και, δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό σε βάρος του ΑΡΗ».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την απαίτηση για την απονομή δικαιοσύνης. «Αυτό που ζητάμε είναι ίση μεταχείριση, το 50-50 και τίποτε άλλο. Καλούμε τους υπευθύνους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί ο ΑΡΗΣ θέλει πραγματικά να βοηθήσει στη λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία. Όμως τέτοιες διαιτησίες δεν βοηθούν προς την κατεύθυνση αυτή. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά και δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε…».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα