«Εμείς έχουμε μόνο να κερδίσουμε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Εμείς έχουμε μόνο να κερδίσουμε»

bet365

Λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, ο Νίκος Αναστόπουλος εκτίμησε ότι η νίκη επί του Παναιγιαλείου δεν συνέβαλε στη εξαγωγή συμπερασμάτων με εξαίρεση την καλή απόδοση του Ράφιμ Τζιμπούρ στο διάστημα χρησιμοποίησής του.

«Λόγω του παγετού και της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, ήταν πολύ δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Παρόλο αυτά είχαμε φάσεις για να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε το γκολ και στη μοναδική φάση που δημιούργησε ο Παναιγιάλειος, δεχθήκαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το γκολ, είχαμε και μία φάση με τον Νέτο για να γίνει το 3-1. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε γιατί λόγω του γηπέδου δεν θα μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Χρειαζόμασταν τη νίκη από τη στιγμή μάλιστα που είχαν κερδίσει οι άμεσοι αντίπαλοί μας», είπε ο προπονητής του Άρη.

Σε ερώτηση σχετική με τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Όταν παίζεις ένα παιχνίδι με τον Πρωταθλητή, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς θα παίξουμε την μπάλα μας, ελπίζω οι κλιματολογικές συνθήκες να μην είναι οι ίδιες. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε, παρά μόνο να κερδίσουμε», είπε.

Σχετικά με την απόδοση του Ράφικ Τζιμπούρ και τον λόγο της αντικατάστασής του, είπε: «Ήταν πολύ καλός. Αγωνίζεται μετά από ένα εξάμηνο και είναι μόλις το δεύτερο 45λεπτο που παίρνει. Σιγά-σιγά και μέσα από τα παιχνίδια θα βρει ρυθμό για να βοηθήσει την ομάδα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα