ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 2-0

Gazzetta team
ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 2-0

bet365

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού κι έφτασε τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αποβλήθηκε στο τέλος ο Κώτσιος.

Ηταν το φαβορί πριν από το παιχνίδι. Εγινε το απόλυτο αφεντικό του αγώνα από την αρχή. Από το 5' λεπτό ο ΟΦΗ είχε σκοράρει και είχε σπρώξει στα σχοινιά τον Πανσερραϊκό. Με τον μόνιμο σκόρερ της την φετινή σεζόν η ομάδα του Ηρακλείου, Βουό πήρε κεφάλι στο παιχνίδι και φαινόταν πως θα έπαιρνε και μια εύκολη νίκη.

Για να γίνει εύκολη έπρεπε να φτάσουμε στο 78'. Και μέχρι εκείνο το σημείο ο Πανσερραϊκός είχε τις ευκαιρίες του για να ισοφαρίσει (με πιο σημαντική αυτή του Κανούλα στο 33'). Ομως δώδεκα λεπτά πριν το τέλος ο Χαντί με κεφαλιά έκανε δύο τα τέρματα του ΟΦΗ και «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Κώτσιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με αυτή τη νίκη ο ΟΦΗ έφτασε τους 17 βαθμούς (σε 9 αγώνες) και πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας, πέντε πίσω από την δεύτερη Λαμία και έξι πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Κώτσιος, Νάστος, Μητρόπουλος (70' Χίσι), Χαντί (80' Μάνος), Ράντι, Μιλοσάβλιεφ (70' Ογκμποε), Βουό
Πανσερραϊκός: Μέλκας, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Τσελεπίδης, Φούσου, Τσούτσης, Ρούτσης, Τσιμίκας (68' Χατζηδημητρίου), Κάκκο, Κανούλας

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα