Χωρίς Τάτο και με… αμφίβολο τον Αναστόπουλο

Χωρίς Τάτο και με… αμφίβολο τον Αναστόπουλο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χωρίς Τάτο και με… αμφίβολο τον Αναστόπουλο

bet365

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο αυτονόητος στόχος του Άρη ενόψει του αυριανού (8/1, 17:00) αγώνα με τον Παναιγιάλειο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι «κίτρινοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ανδρέα Τάτου, ενώ… αμφίβολη είναι και η παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο.

Ο έμπειρος τεχνικός ταλαιπωρείται από ίωση και υψηλό πυρετό. Μάλιστα, σήμερα (7/1) δεν ήταν σε θέση να προπονήσει την ομάδα του κι αυτό καλλιεργεί αμφιβολίες για την παρουσία του στον αυριανό (8/1) αγώνα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «κίτρινοι» θα πρέπει να διαχειριστούν την απουσία του Ανδρέα Τάτου ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Στο προηγούμενο διάστημα, ο Αναστόπουλος προχώρησε σε διάφορες δοκιμές καθώς χρησιμοποίησε στη μεσοεπιθετική γραμμή. Το πιο λογικό είναι να τοποθετήσει τον Δημήτρη Ανάκογλου με την ταυτόχρονη παρουσία του Βασίλη Ρόβα στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ωστόσο, δοκιμάστηκε στην ίδια θέση και ο Μπράνα Ίλιτς.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Τζεμπούρ, Νέτο, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα