Τι θέλει να πει ο Βιεϊρίνια; (pic)

Τι θέλει να πει ο Βιεϊρίνια; (pic)

Gazzetta team
Τι θέλει να πει ο Βιεϊρίνια; (pic)

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και αμέσως ξεκίνησε «πόλεμος» από φίλους του ΠΑΟΚ, έστω κι αν δεν διευκρινίζεται αν αφορά τον ΠΑΟΚ…

Ο Πορτογάλος άσος της Βόλφσμπουργκ ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία έγραφε:

«Μου αρέσει να ακούω ψέματα όταν ξέρω την αλήθεια».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξέλαβαν την συγκεκριμένη ανάρτηση ως μια απάντηση στα όσα υποστήριξε στο ίδιο κοινωνικό Μέσο πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Σαββίδης μιλώντας με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Υπάρχει και η πιθανότητα τα συγκεκριμένα λόγια να είναι εντελώς άσχετα με τα όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Ο Βιεϊρίνια πάντως δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για κάποιου είδους απάντηση σε όσα έγραψε πρόσφατα ο Γιώργος Σαββίδης (ότι δηλαδή ο Πορτογάλος δεν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ) ή για κάτι εντελώς άσχετο.

Ωστόσο δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ σχολιάζουν κάτω από την ανάρτηση του Πορτογάλου. Κάποιοι τον παροτρύνουν να επιστρέφει, άλλοι του ζητούν να τα βρει με τον Γιώργο Σαββίδη, ενώ υπάρχουν και φίλοι του «Δικεφάλου», που δηλώνουν απογοητευμένοι από την στάση του Βιεϊρίνια απέναντι στην ομάδα.΄

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα