Αναστόπουλος: «Τι να κάνουμε; Να τους κρεμάσουμε;»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αναστόπουλος: «Τι να κάνουμε; Να τους κρεμάσουμε;»

bet365

Για ποδοσφαιρική αδικία έκανε λόγο ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την ήττα του Άρη από την Καλλιθέα. Ο προπονητής των «κίτρινων» εκτίμησε ότι ο Άρης δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά ήταν αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

«Είναι μια χρονιά που θα είναι η απαρχή για την υλοποίηση του στόχου. Στο παιχνίδι, θα έλεγα ότι δυστυχώς ότι δεν ξεκινήσαμε καλά το 2017. Είναι άσχημο αποτέλεσμα για μας. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με δύο γκολ διαφορά, αλλά το χάσαμε. Είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Ίσως δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας για να κάνουμε το γκολ, με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα στο δεύτερο ημίχρονο… Το να κλαίμε ή να λέμε τι έγινε δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι η Καλλιθέα κέρδισε κι εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Θέλω να ευχαριστήσω τους λίγους φιλάθλους που ήρθαν κοντά μας. Δεν τους δώσαμε χαρά. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, τώρα έχουμε τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον αριθμό των φάσεων που δημιούργησε ο Άρης αλλά και τον εξίσου μεγάλο αριθμό των τελικών προσπαθειών της Καλλιθέας, είπε: «Είχαμε πολλές φάσεις. Δεν θέλω να θίξω την Καλλιθέα. Αυτό που μας έλειπε σήμερα ήταν το τελείωμα. Εμείς δεν θέλουμε εντυπώσεις αλλά τους βαθμούς. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Άρης. Τώρα πρέπει να έχουμε ηρεμία, ξέρουμε πώς πρέπει να διαχειριστούμε και τις ήττες».

Σε ερώτηση σχετική με επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις, απλά είπε… «θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Με καθαρό μυαλό, δίχως βιασύνη».

Σχετικά με το αν οι παίκτες έχουν αντιληφθεί την ιδιαιτερότητα της κατηγορίας, είπε: «Έχουν καταλάβει οι παίκτες. Δεν βάλαμε τα γκολ. Τι να κάνουμε; Να τους κρεμάσουμε» και κατέληξε: «Απογοητευτήκαμε μετά το γκολ της Καλλιθέας. Άνθρωποι είναι και οι παίκτες».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα