Επιστρέφει και η Φιορεντίνα για Μιλιβόγεβιτς

Gazzetta team
Επιστρέφει και η Φιορεντίνα για Μιλιβόγεβιτς

bet365

Δημοσίευμα, θέλει την Φιορεντίνα όχι μόνο να επιστρέφει αλλά να έχει και το προβάδισμα έναντι της Μπενφίκα για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει στρέψει πάνω του τους προβολείς εδώ και πολύ καιρό. Από το καλοκαίρι έχουν μπει στο κόλπο της απόκτησή τους Λέστερ, Φιορεντίνα, Μπενφίκα και Ζενίτ.

Οι Ρώσοι τελικά καταλήγουν ως αντικαταστάτη του Βίτσελ, που πηγαίνει στην Κίνα τον Σάμαρη και έτσι πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τους «αετούς της Λισαβόνας» να επιστρέφουν για το Σέρβο. Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις σε Μέσα της πατρίδας του, ο «Μίλι» ξεκαθάρισε ότι δεν μετανιώνει που είπε «όχι» στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Όμως, το όνομά του συνδέεται με νέα σενάρια και συγκεκριμένα η «Goal» τονίζει πως η Φιορεντίνα έχει επιστρέψει για την απόκτησή του όντας μάλιστα πιο «ζεστή» από την Μπενφίκα. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο μάνατζερ του, Φάλι Ραμαντάνι, που έχει κάνει δουλειά με το σύλλογο της Φλωρεντίας, ενώ τονίζεται πως οι «βιόλα» έχουν και τα χρήματα (τουλάχιστον 15 εκ. ευρώ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα