Βιεϊρίνια: «Μπορεί να επιστρέψω σύντομα»

Βιεϊρίνια: «Μπορεί να επιστρέψω σύντομα»

bet365

Επιμένουν οι Γερμανοί, που επικαλούνται και δήλωση του σταρ της Βόλφσμπουργκ.

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά» λέει το ρητό και αν ισχύει, τότε μόνο απίθανη δε πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν για μία ακόμα φορά οι Γερμανοί, με την «Bild» να επικαλείται και δήλωση του Πορτογάλου σε ανύποπτο χρόνο.

«Αυτή η μέρα μπορεί να έρθει σύντομα...» φέρεται να είπε σχετικά με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρεται σε μία παρτίδα πόκερ που μόλις ξεκίνησε και αφορά την μεταγραφή του Ροντρίγκες στην Γαλατά και την επιστροφή του Πορτογάλου στον ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει το χαμένο του παιδί πίσω. Έτσι αναμένεται να κάνει σύντομα πρόταση. Η Βόλφσμπουργκ θέλει αρχικά έξι εκατομμύρια ευρώ. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει λιγότερα, παρόλο που ίσως πάρει περίπου 4.5 εκατομμύρια απο την πιθανή πώληση του Ροντρίγκες στην Γαλατασαράι.Δεν είναι τίποτα άλλο απο μία παρτίδα πόκερ που μόλις ξεκίνησε», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα