Το καλωσόρισμα Παράσχου σε Σίγκνεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Το καλωσόρισμα Παράσχου σε Σίγκνεβιτς

bet365

Ο Σίγκνεβιτς έκανε την πρώτη του φουλ προπόνηση με τον Πλατανιά, με τον Παράσχο να τον καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας.
Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε και την Παρασκευή στο γήπεδο του Ταυρωνίτη που έχει πλαστικό χλοοτάπητα και πήρε μέρος το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά, Μικαλάι Σίγκνεβιτς. Τον Λευκορώσο επιθετικό καλωσόρισε ο κ. Παράσχος, ενώ είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε σπριντ, παιχνίδια κατοχής και ενώ πραγματοποιήθηκε στο τέλος δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Γκνιάτιτς και ο Γουνδουλάκης. Ο δεύτερος περισσότερο για προληπτικούς λόγους, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα