«Ο ΠΑΟΚ θέλει δανεικό τον Ζοζούλια»!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Ο ΠΑΟΚ θέλει δανεικό τον Ζοζούλια»!

bet365

Το όνομα του Ουκρανού σέντερ φορ, Ρόμαν Ζοζούλια, επιστρέφει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό από τη Ρεάλ Μπέτις.

Ο Ζοζούλια, που το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, κατέληξε στην Μπέτις, όπου δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής (4 αγώνες, 90 λεπτά) και σκέφτεται, σύμφωνα με τον ουκρανικό Τύπο, το ενδεχόμενο να φύγει από την ισπανική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στην Ουκρανία, εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του ως δανεικού από την Μπέτις.

Πάντως, ο 27χρονος Ουκρανός επιθετικός δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για τον «Δικέφαλο», που ψάχνει για κάτι καλύτερο στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου για τη θέση του φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα