Το μετάλλιο της πόλης της Μπαστιά σε Μοντέστο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Το μετάλλιο της πόλης της Μπαστιά σε Μοντέστο (vid)

bet365

Ο Φρανσουά Μοντέστο έλαβε τιμητική διάκριση στο Δημαρχείο της Μπαστιά ενώ από τις επαφές του στην Γαλλία άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας και με άλλες ομάδες.
Στον Μοντέστο δόθηκε το μετάλλιο της πόλης ενώ την εκδήλωση κάλυψαν αρκετά media. Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, βρέθηκε στο δημαρχείο της Μπαστιά για την σχετική διάκριση. Στο περιθώριο της παρουσίας του στην Γαλλία έκανε και επαφές με ομάδες της χώρας τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και σε πιο γενικό ποδοσφαιρικό πλαίσιο.
Με τον πρώην παίκτη και νυν τεχνικό διευθυντή των ερυθρολεύκων να μιλάει στα τοπικά ΜΜΕ αναφορικά με το γεγονός αυτό, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος που η γενέτειρά του, τον τίμησε με τον τρόπο αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα