Τα δεδομένα του deal για Κουρμπέλη

Τα δεδομένα του deal για Κουρμπέλη

Νίκος Αθανασίου
Τα δεδομένα του deal για Κουρμπέλη

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ντύνεται στα πράσινα και το gazzetta.gr παρουσιάζει τους όρους που προβλέπει η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

O Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο με την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη με την συμφωνία να αποτελεί ένα σπουδαίο deal για τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «Αρκάδες» πούλησαν πολύ ακριβά τον ποδοσφαιριστή για τα δεδομένα της εποχής ενώ το «τριφύλλι» αναγκάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσει την μεγαλύτερη επιθυμία του νέου τεχνικού, Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο 48χρονος προπονητής ήθελε άμεσα ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και η διοίκηση του συλλόγου κάλυψε γρήγορα την μεγάλη ανάγκη που προέκυψε στο ρόστερ με έναν πολλά υποσχόμενο Έλληνα παίκτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «πράσινοι» θα δώσουν 700.000 ευρώ στον Αστέρα και μάλιστα σε 12 μηνιαίες δόσεις! Παράλληλα, στην συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης για την ομάδα της Τρίπολης στο 25%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα