Γρανάδα, Μπέτις και Λα Κορούνια θέλουν Σιόβα

Δημήτρης Τομαράς
Γρανάδα, Μπέτις και Λα Κορούνια θέλουν Σιόβα

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας προσπαθεί να κλείσει σε ισπανική ομάδα, με τις τελευταίες πηγές από Ιβηρική να μιλούν για ενδιαφέρον από Γρανάδα, Μπέτις και Λα Κορούνια.
Όπως σας είχαμε γράψει και χθες ο Σιόβας είχε εστιάσει την αναζήτησή του για ομάδα σε Ισπανία και Βέλγιο. Κυρίως σε Ισπανία όμως λόγω των επαφών και των γνωριμιών των εκπροσώπων του.
Από την Ισπανία προκύπτει πως οι τρεις ομάδες που ασχολούνται ιδιαίτερα μαζί του είναι οι Μπέτις, Λα Κορούνια και Γρανάδα. Μάλιστα ενδέχεται να στείλουν άμεσα ανθρώπους τους για τις σχετικές διαπραγματεύσεις για τον Δημήτρη Σιόβα. Υπάρχει η εκτίμηση πως μέσα στις επόμενες 2 ημέρες τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν για εξάμηνο δανεισμό με πιθανή την οψιόν αγοράς. Επίσης ότι η Λα Κορούνια δείχνει να έχει το προβάδισμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα