Εβαλε 10 η Ατλέτικο, εκτός η Μάλαγα

Gazzetta team
Εβαλε 10 η Ατλέτικο, εκτός η Μάλαγα

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 10-1 επί της Γκιχουέλο. Μαζί της και οι Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ, Λας Πάλμας, αλλά όχι και η Μάλαγα που αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Κόρδοβα.


Για την Ατλέτικο το βράδυ ήταν κάτι παραπάνω από ευκολάκι. Κόντρα στην ανίσχυρη Γκιχουέλο της Segunda B' είχε καθαρίσει με το 0-6 στο πρώτο ματς. Και στο δεύτερο παιχνίδι στην Μαδρίτη έφτασε στο 4-1, για να περάσει αβίαστα στη φάση των «16» του Κόπα ντελ Ρέι. Γκαϊτάν (17'), Κορέα (22'), Χουανφράν (29'), Τόρες (45') έφτιαξαν το καρέ των Ροχιμπλάνκος από ημίχρονο, με τον Πίνο (79') να βάζει το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.

Μοναδική από τις ομάδες της La Liga που επιβεβαίωσε ότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, καθώς φρόντισε να αποκλειστεί, ήταν η Μάλαγα. Οι Ανδαλουσιανοί είχαν ηττηθεί 2-0 στην Κόρδοβα και στον επαναληπτικό όχι μόνο δεν μπόρεσαν να απαντήσουν, αλλά δέχτηκαν και νέα ήττα, αυτή τη φορά με 3-4. Αρχικά ήταν μάχη του Σάντρο με τον Πιοβακάρι, καθώς αμφότεροι έβαλαν από δύο τέρματα. Ο Πέδρο Ρίος πήγε να χαρίσει στους φιλοξενούμενους το διπλό στο «Ροσαλέδα», αλλά ο Τσόρι Κάστρο φάνηκε να αποτρέπει την ήττα στο 88'. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Πέδρο Ρίος βρήκε δίχτυα και χάρισε πανηγυρικά την πρόκριση στην ομάδα από την Segunda.

Τα αποτελέσματα της Τρίτης με τα πρώτα παιχνίδια στην παρένθεση...

Βιγιαρεάλ – Τολέδο 1-1 (3-0)
Σοσιεδάδ -Βαγιαδολίδ 1-1 (3-1)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γκιχουέλο 4-1 (6-0)
Λας Πάλμας – Ουέσκα 2-0 (2-2)
Μάλαγα – Κόρδοβα 3-4 (0-2)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα