Ζητάει επαφή με Βασιλειάδη η ΕΠΣ Σάλας για τον ξυλοδαρμό Ντάρλα

Δημήτρης Τομαράς
Ζητάει επαφή με Βασιλειάδη η ΕΠΣ Σάλας για τον ξυλοδαρμό Ντάρλα

bet365

Μετά τον ξυλοδαρμό του πρόεδρου της ΕΠΣ Σάλας η διοίκησή της αποφάσισε μεταξύ άλλων να ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη.
Μετά την επίθεση που δέχτηκε το Σάββατο 17/12 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας κ. Θεόδωρος Ντάρλας έξω από το κλειστό γυμναστήριο Δαΐς και μετά τη λήξη του αγώνα Α’ Εθνικής Σάλας μεταξύ των σωματείων ΑΣΕ Δούκα – Αθήνα ’90 ΣΦΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:
1. Να καταδικάσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση σε βάρος του Προέδρου του Δ.Σ..
2. Να ζητήσει άμεση συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Γεώργιο Βασιλειάδη και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Ιούλιο Συναδινό, με στόχο την προστασία του αθλήματος του Ποδοσφαίρου Σάλας.
3. Να οργανώσει συνάντηση/ημερίδα την Τετάρτη 11/01/2017 και ώρα 18:00 με τους προέδρους και τους προπονητές των ομάδων των σωματείων της Α’ και της Β’ Εθνικής, ώστε όλες τις πλευρές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μεριμνήσουν για την ομαλή διεξαγωγή των παραπάνω πρωταθλημάτων και την αποφυγή επεισοδίων.
4. Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα ποινικά και πειθαρχικά μέτρα, σε βάρος των υπαιτίων της επίθεσης στον Πρόεδρο της Ένωσης.
5. Να δώσει εντολή στον νομικό σύμβουλο της Ένωσης, κ. Ανδρέα Δημητρέλο, ώστε αυτός να παρακολουθεί την πορεία της ποινικής δικογραφίας και να προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της Ένωσης και την απόδοση ευθυνών στους υπαιτίους του επεισοδίου.
 

Τελευταία Νέα