Ανακοίνωση της «Αθήνα 90» για την επίθεση στον Ντάρλα

Gazzetta team
Ανακοίνωση της «Αθήνα 90» για την επίθεση στον Ντάρλα

bet365

Λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση που δέχθηκε ο πρόεδρός της, Θοδωρής Ντάρλας, έδωσε με ανακοίνωσή της η «Αθήνα 90»...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 διεξήχθη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ, στον αθλητικό χώρο ΔΑΪΣ, ο ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας μας με την αντίστοιχη των Εκπαιδευτηρίων ΑΣΕΔ, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΑΝΔΡΩΝ - "FUTSAL SUPER LEAGUE" 2016-2017. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός αγώνας, για τους γνώστες του χώρου της Σάλας, αποτελεί ένα διαχρονικό κλασσικό ντέρμπι, το οποίο για ακόμη μία χρονιά προσέφερε στο φίλαθλο κοινό, που παραβρέθηκε στις κερκίδες, ανάμεσα του και πλήθος παιδιών, μελών των ποδοσφαιρικών ακαδημιών και των δυο συλλόγων, ένα πλούσιο σε θέαμα και μεγάλη αγωνιστική ένταση αγώνα, λόγω και της θέσεως των δύο ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα.

Δυστυχώς, αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση των αθλητών και των δύο ομάδων, έξω και ακριβώς απέναντι απο την κύρια είσοδο του χόρου των εκπαιδευτηρίων, ο πρόεδρος της ομάδας μας και πρόεδρος της διοργανώτριας αρχης του πρωταθλήματος, της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, κ.Θεόδωρος Ντάρλας, δέχθηκε σχεδιασμένη, στοχευμένη, αναίτια και απρόκλητη επίθεση από δύο άτομα αγνώστων στοιχείων, τα οποία του κατέφεραν, με σιδερένιο αντικείμενο, ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν διαφεύγοντας με μηχανή.

Αποτέλεσμα της επίθεσης, ήταν ο κ. Ντάρλας να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί σε ημιλυπόθυμη κατάσταση μέσω του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με σοβαρά τραύματα. Όλο το συγκεκριμένο γεγονός, προς έκπληξη όλων, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια παρευρισκόμενων εκεί αθλητών και των δύο ομάδων, συγγενών, φιλάθλων και επισκεπτών του χώρου των εγκαταστάσεων, οι οποίοι προσέτρεξαν αμέσως προς βοήθεια του Προέδρου μας. Το ίδιο έπραξαν και οι υπεύθυνοι του χώρου των Εκπαιδευτηρίων, προσφέροντας την όποια απαραίτητη πρώτη βοήθεια, παραμένοντας στον χώρο μέχρι και την ώρα όπου κατεφθασαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές που επιλήφθηκαν του συμβάντος.

Ο Σύλλογος μας, έχει εκκινήσει όλες τις δέουσες νομικές διαδικασίες, ενώπιον των αρμόδιων αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών, καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστων, ώστε να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν οι δράστες και ηθικοί αυτουργοί της ως άνω εγκληματικής ενέργειας. Οι υπεύθυνοι των Εκπαιδευτηρίων, μας διαβεβαίωσαν ότι θα είναι αρωγοί μας, παρέχοντας, κατά την νόμιμη διαδικασία, το οπτικό υλικό καταγραφής του χώρου στις διωκτικές αρχές. Ταυτόχρονα, θεωρούμε καθήκον μας, με την παρούσα, όπως γνωστοποιήσουμε το συγκεκριμένο επεισόδιο προς όλες τις αρμόδιες αθλητικές οργανωτικές και εποπτικές αρχές, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, ώστε να επιληφθούν του θέματος και να πράξουν τα δέοντα, για τα πρωτοφανή αυτά γεγονότα στο χώρο του Ποδοσφαίρου Σάλας.

Τα μηνύματα συμπαράστασης, αλληλεγγύης και καταδίκης της συγκεκριμένης επίθεσης, που καταφθάνουν από εχθές, προς τους εκπροσώπους του Συλλόγου μας, από φίλους, αθλητές και σωματεία, τόσο εγχώρια όσο και από το εξωτερικό, είναι συγκινητικά και μας κάνουν να αντλούμε δύναμη εντείνοντας την προσπάθεια μας, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, το άθλημα μας να κάνει ακόμα μια φορά ένα βήμα μπροστά. Επιβεβαιώνουμε προς όλους, ότι θα γίνουμε ακόμα περισσότερο ένθερμοι και ακούραστοι πρεσβευτές του εύ αγωνίζεσθαι, της διαπαιδαγώγησης, της κοινωνικοποίησης, της σωματικής και ψυχικής υγείας και ισορροπίας, μέσω του αγώνα της διάπλασης προσωπικοτήτων που εκφράζει πρωτίστως εν γένει ο αθλητισμός και ο σύλλογος μας.

Δεσμευόμαστε πρός όλους τους συμμετέχοντες, στα μέλη και φίλους, του οργανισμού και της οικογένειας της Αθήνα 90, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μή, μέλη των ακαδημιών και όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων, γονείς, φίλους, φιλάθλους και ποδοσφαιρικούς αντιπάλους, ότι θα συμβάλλουμε τα μέγιστα από την πλευρά μας, στην απομόνωση και στον εξοστρακισμό τέτοιων φαινομένων από το χώρο του Ποδοσφαίρου Σάλας.

Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Με τιμή
Το Δ.Σ.

 

Τελευταία Νέα