Αναγέννηση Καρδίτσας - Κισσαμικός 0-1

Νίκος Μαρούδας
Αναγέννηση Καρδίτσας - Κισσαμικός 0-1

bet365

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την Καρδίτσα ο Κισσαμικός, επικρατώντας με 1-0 της Αναγέννησης, η οποία δείχνει να βρίσκεται σε κρίση...

Λίγες μέρες μετά την εξάρα από την Κέρκυρα, η Αναγέννηση Καρδίτσας είδε και τον Κισσαμικό να φεύγει με το τρίποντο της νίκης από την έδρα της. Οι Κρητικοί, επικράτησαν με 1-0 και πανηγύρισαν ένα μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Κισσαμικό, καθώς μόλις στο 18', ο Θέος μετά από πάσα του Μαρτίνεθ έκανε το 0-1. Σε αυτή τη φάση, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη τήρηση του fair play. Λίγα λεπτά αργότερα, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Μπλέντι στο 32' είδε, μετά από σουτ του, την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Η Αναγέννηση συνέχισε να πιέζει, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να αναζητούν το γκολ, αλλά οι Μπλέντι και Τζέκο δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν έντονα τον Λαζαρίδη. Λίγο πριν το φινάλε και συγκεκριμένα στο 89', οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και στο δεύτερο τέρμα τους, αλλά ο Πρίφτης έσωσε το πλασέ του Βλάχου.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης, Ντιατά (80’ Ξέρρας), Μπιτέλης (63’ Ελ Σαγιέντ), Ντάνκουα (46’ Τζέκος).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ν' Γκουέμ, Μαρτίνεθ (90’ Μαρτίνεθ), Θέος (82’ Κουρέλλας), Μάντζης (69’ Βλάχος), Μίλιτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα