Σιατραβάνης: «Αξίζαμε να περάσουμε εμείς»

Gazzetta team
Σιατραβάνης: «Αξίζαμε να περάσουμε εμείς»

bet365

Για τον Σάββα Σιατραβάνη ο Μπεργκ είναι ο κορυφαίος επιθετικός στην Ελλάδα, ενώ ο Απόλλων ήταν αυτός που άξιζε την πρόκριση.

Ο σκόρερ και των τριών τερμάτων του Απόλλωνα στην ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-3, Σάββας Σιατραβάνης, μίλησε για τα αίτια που τελικά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν κατάφερε να προκριθεί.

Παράλληλα στάθηκε και στον Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο χαρακτήρισε «κορυφαίο στράικερ στην Ελλάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena Fm:

«Ανοιχτήκαμε, φάγαμε τρία γκολ, πέσαμε και έτσι αποκλειστήκαμε. Έπαιξε ρόλο ο Μπεργκ γιατί είναι το καλύτερο σέντερ φορ στην Ελλάδα.

Στο 2-1 έπεσε η ψυχολογία μας. Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και είχαμε και εμείς ένα 10λεπτο πολύ κακό. Δεν το παρατήσαμε το ματς. Στο 3-4 ήμασταν όλοι μπροστά να ισοφαρίσουμε.

Αξίζαμε να περάσουμε εμείς. Ήταν στα δικά μας πόδια και τη χάσαμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Το κύπελλο αξίζει μόνο αν το πάρεις.

Στο τέλος του πρώτου γύρου θα φανεί ποιος έχει διάρκεια και θα είναι πιο κοντά να βγει στην κατηγορία.

Οι συνθήκες στον Απόλλωνα είναι άριστες. Πέρασα τρία χρόνια στον Ηρακλή. Ξέρω ότι παιδιά περνάνε δύσκολα, αλλά είναι πολλά χρόνια μαζί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα