Επανέλαβε την στήριξη σε μικρούς ο Μπέντο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Επανέλαβε την στήριξη σε μικρούς ο Μπέντο (vid)

bet365

Ο Μπέντο συνέχισε στις δηλώσεις του να παρουσιάζεται υπέρ των πιτσιρικάδων και των ευκαιριών που πρέπει να παίρνουν. Το σοκ των Αντωνίου και Μπανούση.

Ο Μπέντο τόνισε μεταξύ άλλων για:

Την παρουσία νεαρών παικτών: Έχουμε χρησιμοποιήσει ξανά μικρούς σε ηλικία παίκτες. Το έχουμε κάνει και στο Γιουρόπα. Θέλουμε να τους δίνουμε χρόνο συμμετοχής και να εξελίσσονται.
Την Σπάρτη: Αξιόλογη ομάδα η Σπάρτη. Έπαιξε καλά σήμερα. Βέβαια οι αγώνες στο πρωτάθλημα διαφέρουν από αυτούς του Κυπέλλου.
Το πρόβλημα του Ολυμπιακού με συγκεκριμένες άμυνες: Δεν πιστεύω ότι αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των αμυντικών που χρησιμοποιεί μία ομάδα, αλλά από την στρατηγική της. Αν η στρατηγική της είναι να κλείσει τα κενά αυτό μπορεί να συμβεί. Τότε χρειάζεται να ανέβουν οι ακραίοι παίκτες και το κάναμε εμείς στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πολύ μεγάλη η βοήθεια του Μανθάτη που μπόρεσε να ανέβει και να βοηθήσει περισσότερο. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών, αλλά με τον τρόπο που επιλέγει να στηθεί η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά το τι είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Μπέντο:
-Για το πόσο ικανοποιημένος είναι από την εικόνα της ομάδας του στο Κύπελλο, παίζοντας με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Θέλω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος που προκριθήκαμε με τρεις νίκες, έχοντας εννιά βαθμούς και χωρίς να δεχτούμε γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη προσπάθεια μας. Έχουμε προκριθεί και στο UEFA Europa League και κάνουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι έχουνε παίξει παιδιά από την ακαδημία μας αφήνει ικανοποιημένους. Θέλω να ξεκαθαρίσω, όμως ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν παίξει μόνο στο Κύπελλο. Έχουν παίξει και σε άλλες διοργανώσεις. Ο Ρέτσος έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ανδρούτσος επίσης, ο Τσιμίκας έχει παίξει και στο πρωτάθλημα, ο Μανθάτης έχει παίξει στο Κύπελλο και στο UEFA Europa League. Είμαστε ικανοποιημένοι που αυτά τα παιδιά που παίρνουν χρόνο συμμετοχής και σε άλλες διοργανώσεις. Το θέμα είναι να βρίσκεις την κατάλληλη στιγμή να τους δώσεις χρόνο. Είναι μέρος της προσπάθειας μας και αυτό που θέλουμε είναι να παίρνουν ευκαιρίες».
-Για σχόλιό του για την Σπάρτη: «Γνωρίζαμε ότι η Σπάρτη είναι μία ομάδα που έχει κάποια ποιότητα. Είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Η Σπάρτη είναι μία ομάδα που έπαιξε σε διαφορετική διοργάνωση από το πρωτάθλημα. Είχε τη φιλοδοξία να κάνει κάτι παραπάνω. Έχουμε πάρει αυτή τη στιγμή την πρόκριση δικαιότατα».
-Για το πώς αντιμετωπίζονται οι κλειστές άμυνες: «Δεν πιστεύω ότι αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των αμυντικών που χρησιμοποιεί μία ομάδα, αλλά από τη στρατηγική της. Είτε παίζουμε κόντρα σε 5 αμυντικούς, είτε 4, αν η στρατηγική της είναι να κλείσει τα κενά αυτό μπορεί να συμβεί. Τότε χρειάζεται να ανέβουν οι ακραίοι παίκτες και το κάναμε εμείς στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πολύ μεγάλη η βοήθεια του Μανθάτη που μπόρεσε να ανέβει και να βοηθήσει περισσότερο. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών, αλλά με τον τρόπο που επιλέγει να στηθεί η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο».
Ο Αντωνίου από την άλλη επισήμανε για:
Τον αγώνα με Ολυμπιακό και την αποχώρηση του Γιαννακόπουλου: Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου για την σημερινή τους εμφάνιση. Για το ότι κοιτάξαμε στα μάτια μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είμαι σοκαρισμένος για την δήλωση Γιαννακόπουλου και το γεγονός ότι αποχωρεί αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Μακάρι να αλλάξει κάτι διότι τον έχει ανάγκη η ομάδα. Εμείς τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για την Καλλονή.
Ο Μπανούσης από την μεριά του υπογράμμισε για:

Το Σπάρτη - Ολυμπιακός και το θέμα Γιαννακόπουλου: Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την απόδοση και την προσπάθεια. Είμαι συγκλονισμένος και σοκαρισμένος από την αποχώρηση Γιαννακόπουλου από τον σύλλογο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα