Πανσερραϊκός - Πανιώνιος 0-3 (vid)

Πανσερραϊκός - Πανιώνιος 0-3 (vid)

bet365

Ο Πανιώνιος ήταν αποκλεισμένος... από την Τρίτη. Έτσι αντιμετώπισε το ματς στις Σέρρες (0-3 τον Πανσερραϊκό) ως μια δυνατή προπόνηση, με τον Ενγκόνγκ να πετυχαίνει δύο γκολ και να... στέλνει μήνυμα στον Μιλόγεβιτς!

Έβγαλε την υποχρέωση ο Πανιώνιος, που σε ένα ματς- αγγαρεία επικράτησε του Πανσερραϊκού και έκλεισε τον κύκλο του στον θεσμό του Κυπέλλου με νίκη με σκορ 0-3 στις Σέρρες.

Το ματς δεν είχε καθόλου καθόλου ρυθμό, κάτι που ήταν λογικό και αναμενόμενο, αφού αμφότερες οι ομάδες ήταν από πριν αποκλεισμένες και το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή, είχε μερικές ευκαιρίες σε… εξάρσεις, αλλά χωρίς «ροή». Στο πρώτο μέρος δε βρήκε δίχτυα, όμως στην επανάληψη μίλησε η ποιότητα του Ενγκόγκ, που… καθάρισε για τον «Ιστορικό».

Στο 73’ και το 75’ βρήκε δίχτυα, ενώ στο 81’ έφτασε μία ανάσα από χατ τρικ, όμως ο Μέλκας έδιωξε προσωρινά, για να γράψει ο Πινιώτης με κεφαλιά στην επαναφορά το 0-3, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (72' Κάκκο), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Τσομαχασβίλι (65' Τσούτσης), Ρούτσης, Τάντιτς, Κτιστόπουλος, Φουσού (56' Τσιμίκας), Κανούλας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Βοσνιάδης, Σταυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκιοατά, Μασούρας, Καθάριος (78' Πινιώτης), Βουκελάτος (84' Κερασίδης), Σαββίδης, Κρητικός, Ενγκόγκ, Ολαϊτάν.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα